Hemma hos moster Lisa -

Hej ♥
Nu sitter jag framför datorn hemma hos min älskade moster. Min söta lilla kusin Alma är också här hon ritar och vi tittar på film (Tsatsiki). När jag hade slutat skolan idag så hade jag utväcklingssamtal, sen gick jag och hämtade jag min söta lilla kusin Alma i skolan. Sen gick vi till en affär med in min mamma och köpte några saker till min moster för att hon hade tagit hand om min och syrrans kanin. När vi var på affären så fick jag också ett läppsyl. När jag hade kommit hem hit så gjorde jag min Engelska läxa.
Här kommer några bilder av mig, Alma och Lisa:
Jag!
En täckning Alma har gjort!
En till täckning som Alma har gjort!
Jag!
Lisa, Alma och jag ♥
Galna!!
Knäppa!
Alma och jag ♥
Outfit!
Jacka:Lindex
Tröja:Lindex
Byxor:Lindex
/Ebba

På stan och shoppat

Hej. Idag har jag varit på stan och shoppat. Jag köpte två par skor och ett gossedjur. Snart ska jag gå och äta. Det har jag gjort idag.

Gossedjur <3

Det var ett par.Nu kommer de andra skorna.
De var de andra paren.

/M <3

Är med på iparklive.com/bilder -

Heej ♥

När jag var i Sälen så tävlade jag och min kompis
Fanny i en tävling som hette iPark. Då skulle man åka ner för en grej och sen åka upp på ramper. Ja och iallafall så ringde min kompis Fanny alldeles nyss och sa att jag och hon var med på sidan iparklive.com/bilder. Och då satte jag på datorn på en gång och kollade vilka bilder jag och hon var med på ja och nu har jag hittat några bilder.

P.s. Jag är den som har röd hjälm och rosarutiga täckbyxor och Fanny är den som har rosa hjälm och rosa täckbyxor.


/Ebba


Hemma från Sälen -

Hej ♥

Nu har jag kommit hem från Sälen eller jag har varit hemma i typ 1 timme. Ja jag har inte så mycket att säga så här kommer det en bild.


/Ebba

Har nys kommit från bion

Hej<3. Idag har jag varit i skolan sen när jag hade slutat gick jag och mig farmor och tittade på Draktränaren i 3D. Den var jätte BRA! Tycker jag.
Puss/M

I en affär -

Hej bloggen!
Nu står jag i en affär vid backen i Sälen och kollar in deras prylar, och då såg jag en dator och bestämde mig för att göra ett inlägg. Här kommer en bild på mig så som jag ser ut just nu.
/Ebba

HEMMA

Hej<3. Idag har jag Varit med mina kompisar. Sedan gick jag ut med mina hundar.

Puss /Malea<3

I Sälen -

Hej bloggen!

Nu har jag precis kommit fram till Sälen det tog typ 5 timmar. Jag tror att jag inte kommer göra några inlägg. Men när jag kom fram så var min kusin Ida här för hon ska göra något modell jobb. Så ikväll ska vi äta på restaurang tillsammans.


/Ebba

 


På landet

Hej! Nu är jag på mit landställe med min familj. Jag har gott långa promenader och fick en tröja från min farfar, den var svart med glitter på och hade siden på ryggen ( så att man kunde se igenom till ryggen ) Jag kan inte visa den för min farmor har ingen kamera på sig dator och fich jag en läder jacka från mamma och pappa. Det har jag jort idag!

en gammal bild
/Malea kram   

Med Vanessa -

Hej bloggen!

Nu sitter jag vid datorn hemma hos Vanessa. Vi kom just hem från att ha varit ute i Vasaparken. Vi skulle möta två kompisar där men de åkte fel med bussen hela tiden så jag och Vanessa fick typ vänta på de i 3 timmar. Vi höll på att frysa ihjäl om våra fötter. För vi hade inte så bra skor och den flesta snön hade smält och då var det vatten typ överallt. Jaja till slut så kom de och då skulle vi äta tillsammans men jag och Vanessa var så otåliga så vi hade redan ätit. Så vi fick sitta där och titta på när de åt.

/Ebba
Godmorgon -

Godmorgon bloggen!                                                                                                                 

Nu sitter jag i vardagsrummet. Jag tittar på tv och är inne på datorn typ som vanligt. Men jaja jag vaknade typ för 2 timmar sen. Men jag kunde tyvärr inte göra ett inlägg då för att min mamma hade datorn så det fick bli ett inlägg nu. Planer för idag är typ att packa till Sälen och kanske göra något annat ,jag ska typ följa med mamma och lämna min kanin hos min moster eller något. Eeh men jag kanske kommer att göra ett inlägg senare idag.

/Ebba


 Videoinlägg -

Heej bloggen!

Här kommer ett videoinlägg. Jag gör ett videoinlägg för att jag inte orkar skriva allt jag har gjort idag och så.
(Lite konstigt men jaja det får duga)
/Ebba

Nya prylar -

Heej!

Idag har jag tagigt bort mina stygn eftersom jag opererade mig förra veckan. Efter det så gick jag och mamma runt på stan lite och då fick jag en låcktång och en tröja.

 

/Ebba

Snart till skolan -

Hej bloggen!

Nu sitter jag i soffan, tittar på tv och snart ska jag till skolan så det här inlägget måste jag göra ganska fort. Här kommer en morgon bild på mig:
/Ebba

Videoinlägg -

Hej, nu kommmer ett videoinlägg om vad vi har gjort idag.
/Rosaheart

Jordgubbar med mjölk och socker -

Hej bloggen!

Nu sitter jag i soffan, tittar på Solsidan och äter jurdgubbar med mjölk och socker./Ebba

Nya saker -

Hej!

Idag har jag opererat mig. Så när mamma kom hem från jobbet så fick jag två presenter. Det var ett hårdiadem och en ask med tre par örhängen.

/Ebba

Köpt Marabou -

Hej bloggen!

Nu sitter vi hemma hos Malea. Vi har varit ute med en av Maleas hundar och vi har också varit och köpt en stor Marabou på tobak.


Lite mer mmm... i livet/Rosaheart

Ida är här -

Hej bloggen, nu är Ida här hos mig vi har tittat på TopModel men nu sitter vi mest i mitt rum framför datorn. 


 


/Ebba


Sjuk

Hej! Idag är jag sjuk. Jag sitter bara hemma vid datan och tittar på TV.
//Malea

Hej -

Heej bloggen. Nu ska jag äta mat men efter maten ska jag läsa min bok som heter Tvillingarna. Efter jag har läst min bok så ska jag och familjen ha myskväll vi ska se på TV äta chips, dricka läsk, äta godis och fruktsallad.
Men nu måste jag gå för jag ska äta middag.

/EbbaInte sminkade och sminkade -

Hej, här kommer två bilder på mig och Fanny. Det är när vi är sminkade och nr vi inte är sminkade.
(Det är min syster Klara som sminkade oss hennes blogg heter http://soeurs.blogg.se)
/Ebba

Hemma hos Fanny -

Hej bloggen! Nu är jag hemma hos Fanny och vi tar massor av bilder på photo booth. Aja här kommer några bilder som vi har tagit:

/Ebba

Idag -

Hej! Idag har vi varit hemma hos Malea. Vi har varit på en restaurang som heter Fridays då åt vi revbensspjäll med pommes frittes och som efterrätt åt vi en var sin glass. Vi har också varit i sturegallerian och så har vi sett på en bio som heter Alice i Underlandet (utan 3D)./Rosaheart


Hos Malea -

Hellu, nu sitter vi vid datorn hemma hos Malea. Och vi kanske ska gå och äta på Macdonalds.
Aja här kommer dagens outfit:
Malea
Tröja: New York
Byxor: KappAhl
Ebba
Tröja: Globen
Läggins: KappAhl
/Rosaheart

Har nyss kommit från bion

Hej! Jag kom från bion nyss. Den var jätte bara. Den var annorlunda en den riktiga Alice i underlandet.
Ni borde se den!

//Malea

Alice i Underlandet

Hej! Nu sitter jag framför daton. Idag ska jag och mig familj gå och titta på den nya Alice i Underlandet i 3D. Jag hoppas att den är bra.
//Malea

RSS 2.0