God natt -

God natt bloggen!

Nu sitter jag i Emilias säng med Emilia, hennes bror Oliver och hennes brors kompis Leon. Men snart ska vi gå och lägga oss så jag säger God natt!


Haha, alla trängdes för att vara med på bilden!  

- Ebba 


Till en granne -

Hej sötnosar!

Nu ska jag och Emilia gå över till en granne som heter Julia. Men hoppas att ni får en trevlig kväll och så syns vi säkert sen.

- Ebba


Snart middag -

Hej alla bloggläsare!!!!

Ja som ni ser i rubriken så är det snart middag. Det ska bli lax och typ någon sås. Men nu så sitter jag i Emilias säng, är inne på datorn och kollar när Emilias bror spelar wii.




- Ebba

Tjuv och polis -

Hej bloggen!

Nu ska jag och
Emilia dra ut till de andra och leka tjuv och polis. Men ses sen!!





- Ebba

Dagens låt -

Hej bloggen! Nu kommer dagens låt. Det är... Bubbly med Colbie Caillat!



- Ebba

Nytt i garderoben -


Hej bloggen! Innan vi åkte till Emilias landställe så åkte vi till Åkersberga centrum. Och gick in på KappAhl och köpte en varsin bikini.

 




- Ebba


 


Good night and...



God natt bloggen! Nu så tittar jag på tv och är inne på datan. Men nu så ska jag äta glass och sen gå och lägga mig men jag vill säga att det inte blev inte någon Emila idag utan det blir imorgon. Och så ville jag säga god natt och dröm sött.

-Ebba

Dagens låt -

Hej sötisar! Nu kommer dagens låt som är..... Hey soul sister! Jag tycker att den är jätte bra och nu så ska ni också få hör den.



- Ebba

Grilla -

Hej bloggen!

Nu så har Emilias mamma och bror kommit hit. Vi har just badat. Snart så ska vi grilla och ha mysigt. Sen när Emilia ska åka till sitt land så ska jag följa  med, det ska bli jätte kul! Men nu så tittar vi på tv.



- Ebba


Den riktiga videon -

Hej bloggen! Nu kommer den riktiga videon med mig och Emilia!




/Ebba

Misslyckad video -



Hehe, vad är det som luktar?
Den riktiga videon kommer snart.


/Ebba

Idag ska jag...

åka hem till en kompis, äta middag där, bada i hans pool, studsa studsmatta och spela fotboll. Längtar tills jag ska bada i hans pool! Det är 30 grader i pollen så det är därför. Men ja det är vell det ända jag kommer att göra idag. Och förresten jag kommer nog inte blohha när jag är hemma hos honom för vi kommer typ bara vara ute och så.





/Ebba


Glad midsommar -





Glad midsommar
/ Rosaheart


Landet -

Hej bloggen! I sommar kommer jag att vara på landet så jag kommer inte att uppdatera så myket. Men jag ville bara säga att igår så var jag nere vi havet och här kommer en bild från igår.





Glad midsommar//Malea <3

Köpt glass -

Hej bloggen! Nu har jag precis köpt glass. Det var för att glass bilen kom. Men ja det var allt jag ville säga.



Hehe, gott med glass!


/Ebba

Ny bok -

Hej bloggen! Idag mär jag och min pappa var i Arninge centrum så fick jag en bok. Det är en tvillingarna bok och den heter "Tvillingarna i Paris".




/Ebba

California girls -






/EBBA

Bilder från dagen -

Hej bloggen! Nu kommer det bilder från när jag studsade studsmatta och från när jag badade!








/Ebba

God morgon -



God morgon bloggen! Nu ska jag, Klara och Ida gå och ta oss ett morgon bad i havet. Men ja det var allt jag ville säga och att det kanske kommer komma något inlägg sen men jag vet inte riktigt.

  


/Ebba


Badat och nu mys med chips och läsk -

Hej sötnosarna! För en stund sen så badade jag, Klara(syrra), Ida(kusin) och Max(kompis). Vi badade i ungefär 10 min. Fast det var ganska kallt. Men nu ska jag, Klara, Ida och mamma ha lite mys med chips, läsk och någon film eller mågot sådant. Ocg förresten idag åt jag årets första smultron.

/Ebba

Just spelat match -

HEJ BLOGGEN! Nu har jag precis spelat match. Vi vann med typ 8-0. Men ja nu så ska jag typ ta en frukt och en festis.
/EBBA

På väg till Huddik -

HEJ BLOGGEN! Nu är jag på väg till Huddik och spela Huddikcup. Så jag kommer kanske inte uppdatera så mycket i helgen. Men hoppas att ni får en trevlig helg och så kanske vi se någon gång i helgen.
/EBBA

GOD NATT

God natt!! Om några timmar ska jag gå och lega mig men jag säger god natt nu för det här kommer nog vara  de sista inlägget för idag. DRÖM SÖT !!
GOD NATTT !!!!!!!!
/Malea

IDAG-

Hej bloggen!! Igag har jag varit med min kompis som heter Tilde, vi var utte mad mina hundar sen hade vi piknick i en park och åt glas. Nys var jag på en resturang med min pappa och min syrra, jag å pasta carbonara, det var gott. Nu ska jag bara slappa lite.




/Malea

Nya saker -

Hej bloggen! Nu kommer det ett videoinlägg där jag visar mina saker som jag har fått av min mamma!




/Ebba

Mys -

Hej! För typ 5 minuter sen så cyklade jag, Klara och min kiusin Ludde till ica och köpte mentos, bilar, chips, två dippar och läsk. Och nu så ska vi sätta oss i Luddes säng, äta allt och se på film! Mysigt!!!!!





/Ebba

Världens snyggaste skor -

Hej sötnosarna! Nu har jag varit inne på Fokis bloppis och så såg jag ett par sk*t snygga skor som jag bara måsta lägga bud på. Så här kommer det en bild. Tur att det var 35 i stoleken.


Snygga va!?

/Ebba

Outfit -

Hej sötisar! Nu tänkte jag visa min outfit. Ja, snart så ska jag till mina kusiner så det här får gå ganska fort.



Tröja: Zara
Shorts: Lindex
Flipp Flopp
(syns ej): ????

/Ebba

Är med min lilla kusin Louise -

Hej bloggen! Nu sitter jag i min soffa och tittarpå tv med min lilla kusin Louise. Idag har jag inte kunnat blogga för att jag har typ bara varit ute och badat och massor av sådana saker. Men i alla fall idag så har jag badat i havet, studsat studsmatta och massor av andra saker som man brukar göra på landet.





/Ebba

Innan fotbollsträningen -

Hej bloggen! Nuhåller jag att sätta på mig fotbollskläder och fixa mig lite, för att jag ska gå på fotbollsträning snart. Eller snart och snart det är ungefär om en timme men jag ska göra lite saker innan så jag passar på att klä på mig nu. Innan fotbollsträningen så ska jag äta på macdonalds. Men här kommer två bilder på mig.







/Ebba







Saker ni kanske inte visste om mig -



  • Att jag igentligen skulle heta Miami.
  • Att jag är halv Engelsk.
  • Att jag har varit med i tidningen.
  • Att jag har varit modell.
  • Att jag har två hundar och en katt.
  • Att jag ska vara med i ett tv-program med Ebba.


      /Malea <3


Ska gå ut nu -

Hej bloggen! Nu är jag på landet och tittar på film och är inne på datorn. För att det har inte varit så jätte fint väder men nu har det blivit fint väder så nu ska jag och min syster gå ut och typ studsa studsmatta och göra lite sådana saker.  


Jag med mitt modellblock! Vet inte riktigt varför jag just håller i den.
Men jag och Klara ska nog rita i de när vi kommer in igen.


/Ebba

Kusinerna -

Hej bloggen! Nu är jag hemma hos mina kusiner. Jag sov här, för igår så var jag ju på konsert och då var min kusin med och då åkte vi hem till honom efter konserten och sov där. Ja det här var bara ett lite kort inlägg om vad jag är.

/Ebba

IDAG-

Hallå bloggen! Idag har jag varit på ICA med min farfar och min syrra, vi köpte mat till i kväll, vi ska äta Tacos, got va!!
Det här var bara ett snabbt inlägg om idag.


/ MALEA

Kiss konsert -

Hej bloggen! Visste ni att ikväll ska jag, Klara och pappa gå på Kiss konsert! Det ska bli jätte kul! Här kommer en bild som jag gjorde på Paint.




/Ebba

Bilder från Gröna Lund -

Hej sötisar! Här kommer bilder från i ondags när vi var på Gröna Lund!


Malea, Jag och Klara som åker frittfall!


Jag och Klara i kö till spökhuset!


Malea och Andrea i kö till Jetline!


Andrea och Jag i kö till Jetline!


Jag i Jetline kön!


Jag med min napp utanför Vildamusen!


Malea och sin napp i Vildamusen kön!


Malea innan vi ska gå på Jetline!


Andrea innan vi ska sätta oss på Jetline!

/Rosaheart(Ebba)

GOD NATT-

God natt bloggen! Snart ska jag gå och sova för jag vaknade flera gånger i natt,jag är så himla tröt.
 
Dröm söta drömar <3<3

En gammal bild från Thailand 
/Malea<3

Godmorgon -

Hej sötisar! Vi ville bara säga godmorgon och hoppas att ni får en bra dag. Men här kommer iallafall ett inlägg där vi berättar vad vi kommer att göra idag och lite saker.



/Rosaheart

Sommaren med Göran -

Hej bloggen! Nu ska vi titta på film. Vi ska se på "Sommaren med Göran".


(Knäpp bild men vem bryr sig?)


/Rosaheart

Skolavslutning = Igår -

Hej sötisar! Igår så hade vi skolavslutning, det var jätte kul. Efter vi hade haft skolavslutning så åkte vi till GRÖNA LUND. Det var super kul!!! Vi var där tills halv elva.

/Ebba

Hemma hos mina kusiner -

Hej bloggen! Nu är jag hemma hos mina kusiner. Jag skulle igentligen bara hämta en sak här men sen så stannade jag kvar för jag orkade inte åka hem med min kasse där jag har alla mina skolböcker i. Men ja nu är jag här och bara är inne på datorn.

/Ebba <3

Godnatt -

Godnatt alla sötisar! Jag ville bara säga godnatt till alla söta läsare. Idag så ska jag lägg mig tidigt vet inte varfär men det ska jag iallafall. Jag kommer typ lägga mig i sängen och se på någon mysig film.

/Ebba

Jordgubbar med mjölk och socker -

Halloj! Nu sitter jag och äter en super duper god efterrätt jo jordgubbar med mjölk och socker! Hihi!

(Bild från google)


/Ebba


LÄNGTAR -

Hejsan svejsan lingongren! Hehe! Ok nu ska jag vara lite seriös(om det går). Jag vill bara säga att jag längtar jätte mycket tills på onsdag, ska jag säga varför? Jo för då är det skolavslutning!!!!!!!!!!! Jag längtar SUPER DUPER MEGA MYCKET!!!

/Den längtande Ebba

Landet

Hej bloggen! Idag har jag varit på landet med min mamma och har målat och gjort olika grejer, det ha varit mysigt.
Men jag skulle bara säga en sak att vi inte har internet i stan så jag kommer inte skriva på ett tag tills vi har fått internet igen. Nu är jag på landet, här har vi internet hos min farmor och farfar :) :)



//Malea<3<3

Landet -

Hej alla sötisar! Nu är jag på landet. Idag så har jag spelat match, vi vann med 3-2 mot Bollstanäs. Efter matchen åkte jag och pappa hem för vi skulle vänta på Klara och hennes kompis. När de kom hem så åkte vi till landet. När vi hade kommit till landet hoppade jag studsmatta och så har jag spellat tennis med pappa.




/E


Tröttis -

Hej alla sötisar! Nu ligger jag i soffan och softar vid datorn. Jag är jätte trött! Tråkigt inlägg men, men hade typ inget annat att säga. Har kommer en trött bild på mig. Hihi!




/Tröttisen Ebba

Lyssnar på musik -

Hej bloggen! Här kommer ett videoinlägg!!!




/Ebba

RSS 2.0